VILKÅR OG BETINGELSER

OVERBLIK

Dette websted drives af Denmarkia. På hele webstedet henviser udtrykkene "vi", "os" og "vores" til denmarkia.com tilbyder dette websted, herunder alle oplysninger, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra dette websted til dig, brugeren, på betingelse af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er anført her.

Ved at besøge vores websted og/eller købe noget fra os deltager du i vores "tjeneste" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("Brugsbetingelser", "Vilkår"), herunder eventuelle yderligere vilkår og betingelser og politikker, som der henvises til heri og/eller som er tilgængelige via hyperlink. Disse brugsbetingelser gælder for alle brugere af webstedet, herunder, men ikke begrænset til, brugere, der er browsere, sælgere, kunder, handlende og/eller indholdsleverandører.

Læs venligst disse brugsbetingelser omhyggeligt, før du bruger vores websted. Ved at få adgang til eller bruge nogen del af webstedet accepterer du at være bundet af disse vilkår for brug. Hvis du ikke accepterer alle vilkårene og betingelserne i denne aftale, må du ikke bruge nogen af de tjenester, som Ritcht Archer tilbyder. Hvis disse brugsbetingelser betragtes som et tilbud, er accept udtrykkeligt begrænset til disse brugsbetingelser.

Alle nye funktioner eller værktøjer, der tilføjes til den nuværende butik, vil også være omfattet af brugsbetingelserne. Du kan til enhver tid se den seneste version af brugsbetingelserne på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse brugsbetingelser ved at offentliggøre opdateringer og/eller ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at tjekke denne side regelmæssigt for ændringer. Hvis du fortsætter med at bruge eller få adgang til webstedet efter offentliggørelsen af ændringer, accepterer du disse ændringer.

Vores shop er hostet på Shopify Inc. De forsyner os med den online e-handelsplatform, som gør det muligt for os at sælge vores produkter og tjenester til dig.

DEL 1 - VILKÅR OG BETINGELSER FOR ONLINE SHOP
Ved at acceptere disse brugsbetingelser erklærer du, at du som minimum er myndig, eller at du er myndig og har givet os tilladelse til at lade en af dine mindreårige bruge dette websted.
Du må ikke bruge vores produkter til ulovlige eller uautoriserede formål, og du må ikke bruge Tjenesten i strid med gældende love i din jurisdiktion (herunder, men ikke begrænset til, ophavsretslove).
Du må ikke overføre orme, virus eller kode af destruktiv karakter.
Brud på eller overtrædelse af vilkårene vil medføre øjeblikkelig opsigelse af vores tjenester og videregivelse til myndighederne.

DEL 2 - VILKÅR OG BETINGELSER
Vi forbeholder os retten til at afvise service til enhver tid og af enhver grund.
Du er klar over, at dit indhold (bortset fra kreditkortoplysninger) kan blive overført ukrypteret og (a) indebærer transmissioner over forskellige netværk og (b) ændres for at opfylde og tilpasse sig de tekniske krav til de tilsluttende netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger er altid krypteret under overførsel over netværk.
Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af Tjenesten, brugen af Tjenesten eller adgang til Tjenesten eller nogen kontakt på det websted, hvorigennem Tjenesten leveres, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra os.
De overskrifter, der anvendes i denne aftale, er udelukkende til orientering og begrænser eller påvirker ikke disse vilkår på anden måde.

AFSNIT 3 - OPLYSNINGERNES NØJAGTIGHED, FULDSTÆNDIGHED OG AKTUALITET
Vi er ikke ansvarlige, hvis oplysningerne på dette websted ikke er nøjagtige, fuldstændige eller opdaterede. Materialet på dette websted er udelukkende til generel information og bør ikke anvendes som det eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at konsultere primære, mere nøjagtige, fuldstændige eller opdaterede informationskilder. Enhver tillid til materialet på dette websted sker på egen risiko.
Dette websted kan indeholde visse historiske oplysninger. Historiske oplysninger er nødvendigvis ikke aktuelle og gives kun som reference. Vi forbeholder os ret til at ændre indholdet af dette websted til enhver tid, men er ikke forpligtet til at opdatere oplysningerne på vores websted. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge eventuelle ændringer på vores websted.

AFSNIT 4 - ÆNDRINGER I SERVICE OG PRIS
Priserne på vores produkter kan ændres uden varsel. Vi forbeholder os ret til at ændre eller afbryde tjenesten (eller dele eller indhold heraf) til enhver tid uden varsel. Vi er ikke ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for ændringer, prisændringer, suspension eller opsigelse af tjenesten.

AFSNIT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTEYDELSER (hvis relevant).
Visse produkter eller tjenester kan kun være tilgængelige online via webstedet. Disse produkter eller tjenester kan være tilgængelige i begrænsede mængder og kan kun returneres eller ombyttes i overensstemmelse med vores returpolitik.
Vi har gjort alt for at repræsentere farverne og billederne af vores produkter, der vises i butikken, så nøjagtigt som muligt. Vi kan ikke garantere, at farvedisplayet på din computerskærm er nøjagtigt.
Vi forbeholder os retten, men har ingen forpligtelse til at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til enhver person, geografisk område eller jurisdiktion. Vi kan udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os ret til at begrænse mængden af de produkter eller tjenester, vi tilbyder. Alle produktbeskrivelser eller produktpriser kan til enhver tid ændres uden varsel efter vores eget skøn. Vi forbeholder os ret til at afvikle ethvert produkt til enhver tid.
Vi garanterer ikke, at kvaliteten af produkter, tjenester, oplysninger eller andet materiale, som du køber eller modtager, vil leve op til dine forventninger, eller at eventuelle fejl i tjenesten vil blive rettet.

AFSNIT 6 - NØJAGTIGHED AF FAKTURERINGS- OG KONTOOPLYSNINGER
Vi forbeholder os retten til at afvise enhver ordre, som du afgiver hos os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere de købte mængder pr. person, pr. husstand eller pr. ordre. Disse begrænsninger kan gælde for ordrer afgivet fra eller under den samme kundekonto, det samme kreditkort og/eller ordrer afgivet med den samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. Hvis vi ændrer eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at give dig besked ved at kontakte den e-mailadresse og/eller faktureringsadresse/telefonnummer, der blev oplyst på det tidspunkt, hvor ordren blev afgivet. Vi forbeholder os ret til at begrænse eller forbyde ordrer, som efter vores eget skøn ser ud til at være afgivet af forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du accepterer at give aktuelle, fuldstændige og nøjagtige købs- og faktureringsoplysninger for alle køb, du foretager i vores butik. Du accepterer straks at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mailadresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov.

Se venligst vores returpolitik for yderligere oplysninger.

AFSNIT 7 - VALGFRIT VÆRKTØJ
Vi kan give dig adgang til værktøjer fra tredjeparter, som vi ikke har nogen kontrol over eller indflydelse på. Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer "som tilgængelige" uden nogen form for garantier, erklæringer eller betingelser af nogen art og uden nogen form for godkendelse af nogen art. Vi påtager os ikke noget ansvar, der opstår som følge af eller i forbindelse med din brug af valgfrie tredjepartsværktøjer.
Enhver brug af valgfrie værktøjer, der tilbydes via webstedet, sker udelukkende på egen risiko og efter eget skøn, og du skal sikre dig, at du er bekendt med og accepterer de vilkår og betingelser, som de relevante tredjepartsudbydere tilbyder værktøjerne på. .
Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og/eller funktioner via webstedet (herunder frigivelse af nye værktøjer og ressourcer). Sådanne nye funktioner og/eller tjenester vil også være underlagt disse Vilkår for brug.

AFSNIT 8 - LINKS TIL TREDJEPARTSLEVERANDØRER
Visse indhold, produkter og tjenester, der er tilgængelige via vores tjeneste, kan indeholde materiale fra tredjeparter.
Tredjepartslinks på dette websted kan lede dig til tredjepartswebsteder, som ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlige for at undersøge eller evaluere deres indhold eller nøjagtighed og garanterer eller påtager os ikke noget ansvar eller ansvar for tredjeparts materialer eller websteder eller for andre tredjeparts materialer, produkter eller tjenester.
Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller tab i forbindelse med køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner i forbindelse med tredjepartswebsteder. Læs og forstå venligst tredjepartsleverandørens politikker og praksis omhyggeligt, før du indgår en transaktion † Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål om tredjepartsprodukter skal rettes til tredjepartsleverandøren.

AFSNIT 9 - BRUGERKOMMENTARER, FEEDBACK OG ANDRE INDSENDELSER
Hvis du sender visse specifikke indsendelser som svar på vores anmodning (f.eks. en evaluering) eller uden vores anmodning sender kreative idéer, forslag, forslag, planer eller andre materialer, uanset om det er online, via e-mail, med posten eller på anden vis (samlet benævnt "kommentarer"), accepterer du, at vi til enhver tid og uden begrænsning kan redigere, kopiere, offentliggøre, distribuere, oversætte og på anden vis bruge de kommentarer, du sender til os, i ethvert medie. Vi er ikke forpligtet til (1) at holde kommentarer fortrolige; (2) at betale kompensation for kommentarer; eller (3) at svare på kommentarer.
Vi kan, men er ikke forpligtet til at overvåge, redigere eller fjerne indhold, som efter vores eget skøn er ulovligt, krænkende, truende, ærekrænkende, injurierende, injurierende, pornografisk, obskønt eller på anden måde anstødeligt eller krænker en parts intellektuelle ejendomsret eller disse vilkår for service.
Du accepterer, at dine kommentarer ikke krænker nogen tredjeparts rettigheder, herunder ophavsret, varemærker, privatlivets fred, personlige eller andre personlige eller ejendomsretlige rettigheder. Du accepterer endvidere, at dine kommentarer ikke indeholder ærekrænkende eller på anden måde ulovligt, stødende eller uanstændigt materiale eller computervirus eller anden malware, der på nogen måde kan forstyrre driften af tjenesten eller et relateret websted. Du må ikke bruge en falsk e-mailadresse, udgive dig for at være dig selv eller på anden måde vildlede os eller en tredjepart med hensyn til oprindelsen af kommentarer. Du er alene ansvarlig for alle dine kommentarer og deres nøjagtighed. Vi påtager os intet ansvar for kommentarer, der er indsendt af dig eller en tredjepart.

AFSNIT 10 - PERSONLIGE OPLYSNINGER
Afgivelse af personlige oplysninger via shoppen er underlagt vores privatlivspolitik. Klik her for at se vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

AFSNIT 11 - FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UDELADELSER
Fra tid til anden kan der være oplysninger på vores websted eller i Tjenesten, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, som kan vedrøre produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, produktforsendelsesomkostninger, transittider og tilgængelighed. Vi forbeholder os ret til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis oplysninger på Tjenesten eller et relateret websted er ukorrekte, når som helst og uden varsel (herunder efter at du har afgivet din ordre).
Vi påtager os ikke nogen forpligtelse til at opdatere, ændre eller præcisere oplysninger på Tjenesten eller på et relateret websted, herunder, men ikke begrænset til, prisoplysninger, medmindre vi er forpligtet til det i henhold til loven. Ingen af de angivne opdaterings- eller fornyelsesdatoer, der anvendes i Tjenesten eller på et relateret websted, skal opfattes som en indikation af, at nogen oplysninger i Tjenesten eller på et relateret websted er blevet ændret eller opdateret.

AFSNIT 12 - FORBUDT BRUG
Ud over alle andre forbud, der er fastsat i Brugsbetingelserne, er det forbudt for dig at (a) bruge webstedet eller dets indhold til ulovlige formål; (b) få andre til at begå eller deltage i ulovlige handlinger; (c) overtræde internationale, føderale, statslige eller lokale bestemmelser, regler, love eller bekendtgørelser; (d) krænke eller overtræde vores intellektuelle ejendomsrettigheder eller andres intellektuelle ejendomsrettigheder; (e) chikanere, misbruge, fornærme, krænke, bagvaske, nedgøre, intimidere eller diskriminere på grundlag af køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap; (f) at fremsætte falske eller vildledende erklæringer; (g) at uploade eller overføre virus eller andre typer ondsindet kode, der på nogen måde forstyrrer eller kan forstyrre funktionaliteten eller driften af tjenesten eller et relateret websted, andre websteder eller internettet; (h) at indsamle eller spore andres personlige oplysninger (i) til spam, phishing, pharming, pretext, spider, crawl eller scrapning; (j) til obskøne eller umoralske formål; eller (k) at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne i Tjenesten eller et relateret websted, andre websteder eller internettet. Vi forbeholder os retten til at opsige din brug af Tjenesten eller et relateret websted, hvis du overtræder en af de forbudte anvendelser.

AFSNIT 13 - ANSVARSFRASKRIVELSE; BEGRÆNSNING AF ANSVAR
Vi garanterer, repræsenterer eller garanterer, at din brug af vores tjeneste vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri.
Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brug af tjenesten, vil være nøjagtige eller pålidelige.
Du accepterer, at vi kan fjerne tjenesten fra tid til anden på ubestemt tid eller opsige tjenesten til enhver tid uden varsel til dig.
Du accepterer udtrykkeligt, at din brug eller manglende evne til at bruge Tjenesten og/eller Produkterne sker udelukkende på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester, der leveres til dig via Tjenesten, leveres (medmindre det udtrykkeligt er angivet af os) "som de er" og "som de er tilgængelige" til din brug, uden nogen udtrykkelig eller underforstået repræsentation, garanti eller betingelse af nogen art, herunder alle underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, salgbarhed, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, ejendomsret og ikke-krænkelse.
Under ingen omstændigheder skal Denmarkia, vores direktører, officerer, medarbejdere, søsterselskaber, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteudbydere eller licensgivere være ansvarlige for nogen skade, tab, krav eller direkte, indirekte, tilfældige, straffende, særlige eller følgeskader af nogen art, herunder men ikke begrænset til tabt fortjeneste, indtægt, tabte besparelser, tab af data, omkostninger til erstatning eller lignende skader, uanset om de er baseret på kontrakt, tort (herunder uagtsomhed), objektivt ansvar eller på anden måde, som følge af din brug af Tjenesten eller produkter, der er opnået via Tjenesten, eller for ethvert andet krav, der på nogen måde er relateret til din brug af Tjenesten eller et produkt, herunder, men ikke begrænset til, fejl eller udeladelser i Indholdet, eller tab eller skade af enhver art, der opstår som følge af brugen af Tjenesten eller indhold (eller produkter), der er offentliggjort, overført eller på anden måde gjort tilgængeligt via Tjenesten, selv om du er blevet informeret om muligheden for dette. Da nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller tilfældige skader, er vores ansvar i sådanne stater eller jurisdiktioner begrænset til det maksimalt tilladte i henhold til loven.


AFSNIT 14 - SKADESLØSHOLDELSE
Du accepterer at erstatte, forsvare og holde Denmarkia og vores moderselskab, datterselskaber, associerede selskaber, partnere, officerer, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og medarbejdere skadesløse for ethvert krav eller krav, herunder rimelige advokatsalærer, fra enhver tredjepart på grund af eller som følge af din overtrædelse af disse servicevilkår eller de dokumenter, de inkorporerer ved henvisning heri, eller din overtrædelse af enhver lov eller en tredjeparts rettigheder.

AFSNIT 15 - OPSIGELSESKLAUSUL
Hvis en bestemmelse i disse brugsbetingelser viser sig at være ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, skal en sådan bestemmelse ikke desto mindre kunne håndhæves i det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, og den del, der ikke kan håndhæves, skal anses for at kunne adskilles fra disse brugsbetingelser og skal ikke påvirke gyldigheden og håndhævelsen af andre bestemmelser.

ARTIKEL 16 - OPSIGELSE
Parternes forpligtelser og ansvar, der er opstået før opsigelsesdatoen, overlever i alle henseender denne aftales opsigelse.
Disse brugsbetingelser forbliver i kraft, indtil de opsiges af dig eller os. Du kan til enhver tid opsige disse brugsbetingelser ved at meddele os, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller hvis du ikke længere bruger vores websted.
Hvis du efter vores eget skøn ikke overholder, eller hvis vi har mistanke om, at du ikke overholder et vilkår eller en bestemmelse i disse brugsbetingelser, kan vi opsige denne aftale til enhver tid uden varsel, og du vil fortsat være ansvarlig for alle skyldige beløb til og med opsigelsesdatoen; og/eller i overensstemmelse hermed kan du blive nægtet adgang til vores tjenester (eller en del af dem).

AFSNIT 17 - HELE AFTALEN
Vores manglende udøvelse eller håndhævelse af en rettighed eller bestemmelse i disse brugsbetingelser udgør ikke et afkald på en sådan rettighed eller bestemmelse.
Disse brugsbetingelser og alle politikker eller virksomhedsregler, som vi har offentliggjort på dette websted eller med hensyn til Tjenesten, udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og regulerer din brug af Tjenesten og erstatter alle andre